Dubbelklik hier om uw eigen tekst toe te voegen.

recente projecten 

WeWearWithPride

  - een project over bodypositivety

af1
af6
documontatie-oorbellen-afbeeld_Pagina_5
documontatie-oorbellen-afbeeld_Pagina_3
documontatie-oorbellen-afbeeld_Pagina_4
documontatie-oorbellen-afbeeld_Pagina_6
af3
documontatie-oorbellen-afbeeld_Pagina_2
documontatie-oorbellen-9verhaal
af5

Boodschappen oogsten - groentetuin vs. consumptiemaatschappij


Mijn eerste gepublisseerde illustratieboekje is uit! Het is een kritische knipoog naar de consumptiemaatschappij toe. Er staat een hoop troep in de schappen dat voor ons als normaal eten wordt beschouwd. Denk aan al dat plastic, opgepompte aardbeien en de lekkere, maar niet zo heel duurzame bananen. Tja, wat doe je er aan he. Een groentetuin beginnen?


Eva (van Adam en Eva) neemt je mee naar haar groentetuin terwijl Anna (wat generaties verder) haar boodschappenlijst in de supermarkt afwerkt. 

escape

7 Maart hield ik een expositie in de Bibliotheek, Vannu, in Roosendaal. Ik exposeerde een project waar ik 2 jaar mee bezig ben geweest. Ik maakte verschillende werken van mijn zoeken naar een 'escape'.  

popetjes vroeger
Screenshot_2018-12-15-16-58-57
IMG_0346
115_3779
painting
abstract mooi pop
popjes

progresvideo's

Achtergrond van project escape, klik hier  ->

Social media & de jeugd

Teken, print, schilder, en animatie technieken zijn gebruikt voor het project over social media onder de jeugdigen. Ik ben ook bezig geweest met augmented reality, om de illustraties van een 2e laag te voorzien.

115_7145
Sm_Portret 1,1
wifi connection
illustratie huizen
Sm_Portret 1,2
illustratie tafel
115_7147
illlustratie eten
115_7146
schilderij2
who am i schilderij2
schilderij 3

Woordenboek zonder woorden

 

Interesse in dit boek? Neem gerust contact op.

Ik heb een woordenboek zonder woorden ontwikkeld. Ik maakte hem voor de woorden die we niet hebben. Voor de gevoelens die we niet kunnen uitdrukken in woorden. Dat is waarom er alleen illustraties in dit boek staan (met uitzondering op een korte intro) geen woorden om je gevoel uit teleggen of te definieren. Er zijn veel verschillende technieken gebruikt voor de illustraties, zodat er veel verschillende dingen uitgedrukt kunnen worden. Elke afbeelding staat open voor eigen interpretatie.


Sommige mensen vinden het moeilijk om zich te uiten in woorden, als het gaat om hun gevoelens. Zeker als je bepaalde dingen nooit eerder voelde. Woorden zijn soms te specefiek. Niet 'goed', niet 'slecht', niet 'warm', niet 'koud'. Soms kunnen woorden het niet raken. Geen woorden maar beelden...

i created a wordsbook without words. I have made a wordsbook for the words we can't finde. For those fealings we can't express in words. That's why there are only illustrations in this book, (exept for a small intro) no words to explane or define the feelings. I have used lot's of techniques wich give lots of different feelings. Every image is open for own interpretation. 


Some people have a hard time expressing or defining some feelings.  Especially when you have never felt it before. Words are to specific for the feeling. No good, not bad, not worm, not cold. Something red. Something big. Something words can't touch. No words, but jus a image...

blauw donker la rgb
wit laks
geel oi rgb
wit greyzwart
roodl
roodlk rgb
rood en roze
paars
rood of beetje blauw..
rood roze oranje

stressclock

 

Tumblr

© Copyright. All Rights Reserved.