Welkim,

Mijn naam is Kim ter Horst. Ik balanceerde altijd al tussen autonome kunst en sociaal illustreren. Ik zag zo steeds meer in, hoe visuele beelden de boodschappen, communicatie tussen mensen en vooral de lading achter een idee, kunnen versterken.
Ik zie Illustratie als powermotor, achter dat wat we willen delen met de wereld, om hem te verbeteren. Zo richt ik mij op (mental) health, culturele interactie en milieu. Kort samen gevat: Liefde voor mens en natuur.

Ik sta open voor elke creatieve uitdaging, in bijvoorbeeld mijn eigen autonome werk. Of juist een samenwerking, om als freelance kunstenaar/illustrator bijdragen aan zowel uw succes, als die van de mensheid. Ik ben zowel werkzaam met kinderillustraties als volwassen illustraties. Door bijvoorbeeld korte annimaties, edithorial-illustraties, (muur)schilderingen, artworks en conceptueel werk, wil ik uw ideeën tot leven brengen en hun waarden delen. Elk zaadje dat je plant heeft de mogelijkheid om te bloeien. Hoé we een zaadje laten bloeie, gaan we samen analyseren. Ik wil je bedrijf, de gezichten erachter, en je visie leren kennen en begrijpen om het beste er uit te halen. Elk waardevolle project en zijn lessen, dienen voor mij weer als inspiratie voor mijn eigen autonome werk. Altijd win-win.

Ik laat me inspireren door andere bevolkingsgroepen en hun perspectief in het leven. Ik denk dat je blik verzetten op andere levensperspectieven belangrijk is om mensen echt te kunnen connecten via je werk.

“Mijn taak als young creator is om de impact, van jouw boodschap of mijn boodschap, zo groot mogelijk te maken. Mijn taak als mens, is om die impact een constructieve lading te geven op mens en mileu. Op het leven.”
- Kim ter Horst


Volg mij ook op insta: @kimthorst 

Ik maak ook portretten in oprdacht.

Voor meer info, opdrachten, vragen, opmerkingen: neem gerust contact op!