Welkim,

Illustratie is als de topping op een muffin. Het kan iets toevoegen. Het maakt iets aantrekkelijk, mooier, anders dan anderen. Maar iedereen weet dat als je iemand een kom geeft met alleen de topping hij stiekem nog veel gelukkiger zal zijn dan met de muffin zelf. Illustratie kan werken als een toevoeging. Maar een kom vol puur-illustreren of kunst maken, is zeker zo interessant. Zonder richtlijnen brandt de creativiteit opeen nieuwe manier los. Zo werk ik dus als illustrator in opdracht, maar maak ik ook kunst- en eigen illustratieprojecten. Met mijn illustraties en kunstprojecten zoek ik een manier  om mensen iets mee tegeven, ze wakker te schudden en laten nadenken.


Ik ben Kim ter Horst, 22 jaar oud en ik volg een illustratie opleiding in Rotterdam op de kunstaccademie. Op deze site probeer ik mijn projectjes up-to-date te houden of wat nieuwe illustraties online te zetten. Volg mij ook op insta: @kimthorst, voor meer illlustraties en kunstprojecten. 

Ik maak ook illustraties en portretten in oprdacht. Ik werk met kinderillustraties, maar ook volwasseneren edithorial-illustraties.


Voor meer info, opdrachten, vragen, opmerkingen: neem gerust contact op!

Tumblr

© Copyright. All Rights Reserved.